SCT:n kesäleiri 2024 – seuran omat luistelijat

50,00 

SCT järjestää yksinluistelijoille kesäleirejä 2024 heinä- elokuussa Varissuon jäähallissa!

Ensimmäinen leiri järjestetään 22-26.7.2024 ja se on suunnattu SM-Seniori, Seniori, SM-Juniori, Juniori, SM-Noviisi, Noviisi, Debytantti, A-Silmu ja B-silmu sarjoissa kilpaileville yksinluistelijoille. Leirin valmennuksesta vastaavat Maaret Siromaa, Seija-Maria Lehtonen ja Eevi Ruutti. Myös muita SCT:n valmentajia on mukana leirillä.

Leirillä luistelijat jaetaan tasoryhmiin. Ryhmät harjoittelevat kesäleirillä 2-3 x jäällä ja 2 x oheisissa / päivä. Lämmin lounas sisältyy leirin hintaan. Leirin kokonaishinta on ISU-sarjoile 330€ ja B-silmuille 295€.

Toinen leiri järjestetään 29.7.-1.8.2024 (30.7.-1.8.2024 3pvä) ja se on suunnattu Tähtijuniorit, -noviisit, -debytantit, -silmut sekä minit sarjoissa kilpaileville yksinluistelijoille (4pvä), Tinteille, Taitajille sekä harrastajille (3pvä). Leirin valmennuksesta vastaavat Maaret Siromaa (vain 4pvä leiri), Jenny Hansen ja Sini Menna . Myös muita SCT:n valmentajia on mukana leirillä.

Leirillä luistelijat jaetaan tasoryhmiin. Ryhmät harjoittelevat kesäleirillä 2 x jäällä ja 2 x oheisissa / päivä. Lämmin lounas sisältyy leirin hintaan. 4pvä leirin kokonaishinta on 240€ ja 3pvä leirin hinta on 150€.

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu oheisen lomakken kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan leirin varausmaksu (50€), joka vahvistaa leiripaikan. Leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia. Mikäli varaus peruutetaan ylivoimaisen esteen sattuessa, pidätetään puolet varausmaksusta toimistokuluina (ehtona dokumentti, esim. lääkärintodistus). 15-48 vrk ennen leirin alkamista tehdyistä peruutuksista peritään 50 % leirin kokonaishinnasta ja 0-14 vrk ennen leirin alkamista tehdyistä peruutuksista peritään 100 % leirin hinnasta. Sairastapauksen sattuessa on järjestäjälle toimitettava lääkärintodistus (varausmaksua ei palauteta).

Tervetuloa mukaan!

 

** SCT varaa oikeuden muutoksiin **