Hyppyvarmuutta, räjähtävää voimaa ja nopeutta, sulavaa askellusta! Tule mukaan luistelemaan Olga Baranovan ja Liana Ocheretnan sekä seuramme omien valmentajien valmennuksessa kesän hauskimmalle taitoluisteluleirille 13.-17.6.2019!

 

Skating Club Turku tuo jälleen kesällä 2019 Turkuun huippuvalmentajia vetämään jo perinteeksi muodostunutta ja suosittua SCT:n kesäleiriä!

 

SCT:n mahtava kesäleiri tulee taas! Jo neljänä kesänä leirimme on ollut täynnä ja jäällä nähty niin isoja kuin pieniä leiriläisiä nauttimassa ainutlaatuisesta taitoluisteluleiristä! Nyt sinullakin on mahdollisuus osallistua laadukkaaseen kesäleiriimme ja saada erilainen kesäleirikokemus! Ammattivalmentajat Olga Baranova ja Liana Ocheretna tulevat leirillemme valmentamaan nyt toista kertaa ja odotamme tulevaa kesää ja yhteistyötä innolla. Kesäleirimme sopii kaikille intohimoisesti ja ilolla taitoluisteluun suhtautuville luistelijoille. Tule siis mukaan ja varaa ja varmista paikkasi jo nyt! 

SCT:n taitoluistelukesäleiri on tarkoitettu kilpaileville yksinluistelijoille, jotka haluavat henkilökohtaista ja asiantuntevaa valmennusta huippuvalmentajien johdolla. Leirin monipuolisesta oheisvalmennuksesta vastaavat ammattitaitoiset liikunnanohjaajat.

Olgasta:
Olga on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri ja liikunnan opettaja. Taitoluisteluvalmentajaksi Olga on opiskellut Moskovan liikuntatieteellisessä yliopistossa, josta hän valmistui vuonna 1987. Valmentajan uransa Olga aloitti jo 80-luvulla Venäjällä ja Suomessa hän on valmentanut vuodesta 1994. Tällä hetkellä Olga valmentaa Helsingin luistelijoissa (HL). Valmennuksen lisäksi Olga toimii teknisenä spesialistina Suomessa ja (ISU) kansainvälisellä tasolla. Olet saattanut nähdä Olgan spesialistina mm. EM, junioreiden MM-, PM- ja monissa muissa huippukisoissa! Olga tekee yhteistyötä myös STLL:n kanssa ja toimii mm. kouluttajana sekä maajoukkueen valintaraadin jäsenenä ja asiantuntijana.

    Mikä on ikimuistoisin taitoluistelumuistosi?
    – Minun ikimuistoisin kokemus on Olympialaiset 2014 Sochissa.
    Kuvaile itseäsi valmentajana kolmella sanalla.
    – Valmentajana olen vaativa, innostava ja hauska
    Miksi taitoluistelu?
    – Isäni vei minua taitoluisteluharrastukseen kun olin 5v. Silloin rakastuin luisteluun!
    Kerro hauskin kesäleirimuistosi?
    – Vuosien varrella on kertynyt paljon erilaisia leirimuistoja, mutta hauskimmat tarinat ovat oman luistelun uran ajalta.
    Onko sinulla mottoa? Jos on, mikä se on?
    – Älä sano ”En osaa!”, parempi vaihtoehto ”Minä yritän”! 

Lianasta: 
Liana on kotoisin Ukrainasta ja toimii tällä hetkellä Kuopion Luisteluseuran (KuLS) taitoluistelun päävalmentajana. Liana on valmentanut vuodesta 1994 mm. Ruotsisssa , Tanskassa ja U.S.A:ssa. Hänellä on myös kokemusta Ruotsin ja Tanskan maajoukkueluistelijoiden valmennuksesta ja tälläkin hetkellä Lianan valmennuksessa olevia Kuls:n luistelijoita on maajoukkueessa. Omalla taitoluistelu-urallaan Liana on itse edustanut sekä Ukrainan että Neuvostoliiton maajoukkueessa ja voittanut urallaan useita mitaleja. Hän on Ukrainan kolminkertainen taitoluistelumestari. Liana lempipuuhaa on opettaa hyppytekniikkaa, askeleita ja piruetteja. 

    Mikä on ikimuistoisin taitoluistelumuistosi?
    – Ikimuistoisin muistoni on, kun osallistuimme luistelijani kanssa Euroopan mestaruuskisoihin vuonna 2008.
    Kuvaile itseäsi valmentajana kolmella sanalla.
    – Joka kerta erilainen, tylsä ei koskaan 🙂
    Miksi taitoluistelu?
    – Kaunis ja upea laji, hyvin monimuotoinen. 
    Kerro hauskin kesäleirimuistosi?
    – Joka leirin viimeiset minuutit, tunnelma on hauska ja kaikki hassuttelevat. 
    Onko sinulla mottoa? Jos on, mikä se on?
    – Ahkera työnteko, kärsivällisyys ja taito ja lahjakkuus – Siinä avain menestykseen!

 

Sarjat

Leiri on suunnattu seuraavissa sarjoissa luisteleville:

Tintit

Minit

Taitajat

Silmu A, B ja C

Debytantit, Aluedebytantit

SM-Noviisit, Noviisit, Aluenoviisit

SM-Juniorit, Juniorit, Aluejuniorit

SM-Seniorit, Seniorit

 

Ilmoitamme ryhmäkohtaiset jaot keväällä 2019

 

Lopullinen ryhmäjako tapahtuu leirillä taitotason mukaan.

Paikkoja jokaisessa ryhmässä rajoitetusti, mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 

 

Valmentajat

Liana Ocheretna

Olga Baranova

Sini Menna

Jasmin Uttula

Oheisalmentajat

Päivitetään lähempänä leirin ajankohtaa

Leirin hinnat:

Ryhmä 1 ; Tintit, Taitajat:      

245 € / 4 päivää, 2 jääharjoitusta ja 1-2 oheisharjoitusta / päivä

Ryhmä 2 ; Silmut, Minit:      

375 € / 5 päivää, 2 jääharjoitusta ja 1-2 oheisharjoitusta / päivä

Ryhmä 3 ; SM-sarjat, Seniorit, Juniorit, Noviisit, Debytantit:     

425 € / 5 päivää, 2-3 jääharjoitusta ja 1-2 oheisharjoitusta / päivä

Aluesarjoissa luistelevat luistelijat jaetaan ryhmiin valmentajien toimesta. 

Lisäksi leirin hintaan sisältyy erilaisia klinikka-tunteja, joiden sisällöt tarkentuvat lähempänä leiriä. Viime kesän leirillä klinikkatunneilla oli mm. luento, lettiklinikka sekä pukusuunnitteluklinikka. Leirin hinta sisältää päivittäisen lounaan. Leiri on päiväleiri ja tunnit ajoittuvat 09.00-18.00 välille. Leirijärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. 

Majoitus

Leirillä on mahdollisuus myös majoittautumiseen viereisessä Aktia-Areenassa. Majoitus on ns. ”koulumajoitus” eli luistelijalla tulee olla mukana oma patja, peitto ja tyyny. Majoituksen hinta on 25€/yö ja hintaan sisältyy iltaruoka sekä aamiainen. Aikuiset valvojat tulevat seuran puolesta. Majoitus toteutuu, jos majoittujia on vähintään 15.

Jokaisella luistelijalla pitää olla voimassa riittävä tapaturmavakuutus, joko oman vakuutusyhtiön kautta tai esim. STLL:n kilpailulisenssi, joka sisältää vakuutuksen.

 

Lisätietoa leiristä saat osoitteesta leiri.sct(at)gmailcom

Leirin laskutus

Skating Club Turku laskuttaa ilmoittautumisesta 150 euron ennakkomaksun, jonka maksu vahvistaa leiripaikan. Myöhemmin keväällä laskutamme erikseen lopun leirin summasta. 

Leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia ja varausmaksua ei palauteta mikäli luistelija peruu osallistumisensa. Peruutukset vain lääkärintodistuksella.

 

Kaarinan jäähalli

Jäähalli sijaitsee Kaarinassa, n. 8 km päässä Turun keskustassa. Bussiyhteydet ovat hyvät ja

linjat 700 ja 701 kulkevat 20 minuutissa Turun keskustasta jäähallille. Pysäkiltä on n. 700m matka kävellen jäähallille. Aikuisten päivälippu maksaa 3€ ja lasten (7-14v.) 1,50€.