PINK & PIKKUPINK

PINK

Pink kuuluu SCT:n esikilparyhmiin. Ryhmä on suunnattu eskari/päiväkoti-ikäisille lapsille, jotka ovat innostuneita yksinluistelusta. Pääpaino harjoittelussa on liukuvassa perusluistelussa, yksöishypyissä ja peruspirueteissa. Ryhmällä on 4 harjoituspäivää viikossa, jotka sisältävät sekä jää- että oheisharjoittelua. Luistelijat osallistuvat Tintti-/Pikkutintti -ohjelman kanssa seuran osoittamiin kilpailu-/esiintymistapahtumiin. Pink ryhmään siirrytään valmentajan suosituksesta PikkuPink ryhmästä. 

Ryhmässä opetellaan sitomaan luistimet itsenäisesti ja tavoitteena on toimia pukukopissa omatoimisesti. Jäähallille saavuttaessa ja kotiin lähtiessä tervehditään kavereita ja valmentajia. Kauniit käytöstavat ovat meille tärkeitä. (päivitetty 14.6.2024)

PIKKUPINK

PikkuPink kuuluu SCT:n esikilparyhmiin. Ryhmä on suunnattu eskari/päiväkoti-ikäisille lapsille, jotka ovat innostuneita yksinluistelusta. Taitoharjoittelu toteutetaan välineitä hyödyntäen ja leikinomaisuus mukana pitäen. Pääpaino harjoittelussa on liukuvassa perusluistelussa, yksöishypyissä ja peruspirueteissa. Ryhmällä on 3 harjoituspäivää viikossa, jotka sisältävät sekä jää- että oheisharjoittelua. Luistelijat osallistuvat seuran järjestämiin näytöksiin ja esiintymis-/ohjelmatapahtumiin. PikkuPink ryhmään siirrytään valmennuksen suosittelusta Light Pink ryhmästä. Tässä ryhmässä otetaan ensiaskeleet omatoimiseen toimimiseen pukuhuoneessa. Jäähallille saavuttaessa ja kotiin lähtiessä tervehditään kavereita ja valmentajia. Kauniit käytöstavat ovat meille tärkeitä. (päivitetty 14.6.2024)

RYHMÄN VASTUUVALMENTAJAT KAUDELLA 2024-2025:

PINK LUISTELIJAT KAUDELLA 2024-2025:
Aava Paju
Agnes Niemi
Alina Kauriala
Bette Tuominen
Inka Holma
Miila Virtanen
Peppi Kujala
Sofia Kanerva
Tiara Tommila
Vivian Pura

PIKKUPINK LUISTELIJAT KAUDELLA 2024-2025:
Amelia Grygoruk
Anni Toivonen
Diana Azizi
Hertta Knuutinen
Hilda Sjöqvist
Jasmin Azizi
Lilian Gustafsson
Malla Mäkinen
Meeri Liesegang
Oleksandra Hryhorova