PINK & PIKKUPINK

Pink ryhmä on suunnattu eskari/päiväkoti-ikäisille lapsille, jotka ovat innostuneita yksinluistelusta. Pääpaino harjoittelussa on liukuvassa perusluistelussa, yksöishypyissä ja peruspirueteissa. Ryhmään siirrytään Light Pink ryhmästä valmennustiimin suosituksesta.
Ryhmässä harjoitellaan 3-4 kertaa viikossa.

PINK
Pink luistelijoilla on 4 harjoituspäivää viikossa. Luistelijat harjoittelevat Pikkutintti-ohjelmaa, joka on koko ryhmälle sama. Valmennustiimin suosituksesta luistelijoilla on mahdollisuus osallistua kilpailuihin ja esiintymistapahtumiin.
Ryhmässä opetellaan sitomaan luistimet itsenäisesti ja tavoitteena on toimia pukukopissa omatoimisesti. Jäähallille saavuttaessa ja kotiin lähtiessä tervehditään kavereita ja valmentajia. Kauniit käytöstavat ovat meille tärkeitä.

PikkuPINK
PikkuPink luistelijoilla on 3 harjoituspäivää viikossa. Luistelijat harjoittelevat esiintymistä näytöksissä ja esiintymis-/ohjelmatapahtumissa.
Tässä ryhmässä otetaan ensiaskeleet omatoimiseen toimimiseen pukuhuoneessa. Jäähallille saavuttaessa ja kotiin lähtiessä tervehditään kavereita ja valmentajia. Kauniit käytöstavat ovat meille tärkeitä. 

RYHMÄN VASTUUVALMENTAJAT KAUDELLA 2023-2024:


LUISTELIJAT KAUDELLA 2023-2024: