KESÄLEIRI

Hyppyvarmuutta, sulavaa askellusta ja taidokkaita piruetteja! Tule mukaan luistelemaan SCT:n taitoluisteluleirille 27.-31.7.2020!

Skating Club Turku tuo jälleen kesällä 2020 Turkuun huippuvalmentajia vetämään jo perinteeksi muodostunutta ja suosittua SCT:n kesäleiriä!

Jo viitenä kesänä leirimme on ollut täynnä ja jäällä nähty niin isoja kuin pieniä leiriläisiä nauttimassa ainutlaatuisesta taitoluisteluleiristä. Nyt sinullakin on mahdollisuus osallistua laadukkaaseen kesäleiriimme! Kesällä 2020 leirin valmennuksesta vastaavat Marja ”Mankka” Valajärvi, Seija-Maria Lehtonen, Sini Menna ja Jasmin Uttula yhdessä SCT:n valmentajien ja ohjaajien kanssa. Kesäleirimme sopii kaikille intohimoisesti ja ilolla taitoluisteluun suhtautuville luistelijoille. Tule siis mukaan ja varaa ja varmista paikkasi jo nyt! 

SCT:n taitoluistelukesäleiri on tarkoitettu kilpaileville yksinluistelijoille, jotka haluavat henkilökohtaista ja asiantuntevaa valmennusta huippuvalmentajien johdolla. Leirin monipuolisesta oheisvalmennuksesta vastaavat ammattitaitoiset ohjaajat. Leiri luistellaan Turussa Impivaaran jäähallissa. Oheispaikat sijaitsevat kävelyetäisyydellä.


SARJAT

Leiri on suunnattu seuraavissa sarjoissa luisteleville:
Pikkutintit
Taitajat
Aluesarjat
Tintit
Minit
Silmu A, B ja C
Debytantit
SM-Noviisit, Noviisit
SM-Juniorit, Juniorit
SM-Seniorit, Seniorit

Paikkoja jokaisessa ryhmässä on rajoitetusti, mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 


VALMENTAJAT

Marja ”Mankka” Valajärvi
Seija-Maria Lehtonen
Jasmin Uttula
Mari Koskinen
Riikka Littunen (baletti)
SCT:n valmentajia ja ohjaajia


HINNAT

Ryhmä 1 ; Pikkutintit, Taitajat, Aluesarjat:      
160€ / 5 päivää, 1 jääharjoitus ja 1 oheisharjoitus / päivä
Ryhmän 1 harjoitukset sijoittuvat aamupäivään, päivä päättyy lounaaseen.

​Ryhmä 2 ; Silmut B, Silmut C, Minit, Tintit:      
375 € / 5 päivää, 2 jääharjoitusta ja 2 oheisharjoitusta / päivä

​Ryhmä 3 ; SM-sarjat, Seniorit, Juniorit, Noviisit, Debytantit, Silmut A *** TÄYNNÄ ***     
425 € / 5 päivää, 2-3 jääharjoitusta ja 2 oheisharjoitusta / päivä
Peruutuspaikkoja voi kysellä osoitteesta skatingclubturku(at)gmail.com


Leirin hinta sisältää päivittäisen lounaan. Leiri on päiväleiri ja tunnit ajoittuvat 08.00-18.00 välille. Tinttiryhmien mukana kulkee SCT:n ohjaaja. Leirijärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. 

Jokaisella luistelijalla pitää olla voimassa riittävä tapaturmavakuutus, joko oman vakuutusyhtiön kautta tai STLL:n luistelupassi, joka sisältää vakuutuksen.

Lisätietoa leiristä saat osoitteesta leiri.sct(at)gmailcom

LEIRIN LASKUTUS

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu verkkokaupan kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan 150 euron ennakkomaksun, joka vahvistaa leiripaikan. Myöhemmin kesällä laskutamme erikseen lopun leirin summasta. 

Leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia ja varausmaksua ei palauteta mikäli luistelija peruu osallistumisensa. Hyvitykset vain lääkärintodistuksella ennen leirin alkua.