KESÄLEIRI

Tule mukaan luistelemaan SCT:n taitoluisteluleireille kesällä 2022!

Kesällä 2022 Skating Club Turku järjestää ensimmäistä kertaa kaksi taitoluisteluleiriä. Heinäkuun viimeisellä viikolla (25.7.-29.7.2022) leireilevät ISU-sarjojen luistelijat ja Silmu B-luistelijat. Elokuun ensimmäisellä viikolla (1.8.-4.8.2022) leireilevät Tähtisarjojen luistelijat.

Molemmat SCT:n kesäleirit luistellaan Turussa Varissuon jäähallissa. Aiempina vuosina jäällä on nähty niin isoja kuin pieniä leiriläisiä nauttimassa ainutlaatuisesta taitoluisteluleiristä. Nyt sinullakin on mahdollisuus osallistua laadukkaaseen kesäleiriimme! Kesäleirimme sopii kaikille intohimoisesti ja ilolla taitoluisteluun suhtautuville luistelijoille.

Heinäkuun leirin valmennuksesta vastaavat Maaret Siromaa, Seija-Maria Lehtonen, Sini Menna ja Jasmin Uttula yhdessä SCT:n valmentajien ja ohjaajien kanssa. Elokuun leirin valmennuksesta vastaavat Seija-Maria Lehtonen, Sini Menna ja Jenny Hansen yhdessä SCT:n ohjaajien kanssa.

Elokuun leiri-ilmoittautumiNeN oN avoinna SCT:n verkkokaupassa. Heinäkuun leirille avataan jälki-ilmoittautuminen 18.7.SARJAT

Leirit on suunnattu seuraavissa sarjoissa luisteleville (huom. sarja kaudelle 2022-2023):

heinäkuun leiri (25.-29.7.2022)elokuun leiri (1.-4.8.2022)
SM-Seniorit, SenioritAluejuniorit / Tähtijuniorit
SM-Juniorit, JunioritAluenoviisit / Tähtinoviisit
SM-Noviisit, NoviisitAluedebytantit / Tähtidebytantit
DebytantitAluesilmut / Tähtisilmut
Silmut ATaitajat Axel
Silmut BTaitajat (ryhmä täynnä)
Minit (ryhmä täynnä)
Tintit, Pikkutintit (ryhmä täynnä)

Paikkoja jokaisessa ryhmässä on rajoitetusti, mukaan otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 


VALMENTAJAT

Heinäkuun leiri:
Maaret Siromaa
Seija-Maria Lehtonen
Sini Menna
Jasmin Uttula
SCT:n valmentajia ja ohjaajia

Elokuun leiri:
Seija-Maria Lehtonen
Sini Menna
Jenny Hansen
SCT:n ohjaajia


HINNAT

Heinäkuun leiri:
320€ / 5 leiripäivää, 2-3 jääharjoitusta ja 2 oheisharjoitusta / päivä

Elokuun leiri:
240€ / 4 leiripäivää, 2 jääharjoitusta ja 2 oheisharjoitusta / päivä


Leirin hinta sisältää päivittäisen lounaan. Leiri on päiväleiri ja tunnit ajoittuvat 08.00-17.00 välille. Tinttiryhmien mukana kulkee SCT:n ohjaaja. Leirijärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. 

Jokaisella luistelijalla pitää olla voimassa riittävä tapaturmavakuutus, joko oman vakuutusyhtiön kautta tai STLL:n luistelupassi, joka sisältää vakuutuksen.

Lisätietoa leiristä saat osoitteesta skatingclubturku(at)gmailcom

LEIRIN LASKUTUS

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu verkkokaupan kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan leirimaksu, joka vahvistaa leiripaikan. Leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia ja varausmaksua ei palauteta mikäli luistelija peruu osallistumisensa. Hyvitykset vain lääkärintodistuksella ennen leirin alkua.