SILVER

Silver ryhmässä luistelee tavoitteellinen ja innostunut ISU-sarjan luistelija (Silmu A, Debytantit, Noviisit, SM-noviisit). Luistelijan arjessa näkyy iso tahtotila oppia uutta.  Silver ryhmään siirrytään valmennustiimin suosituksesta. Ryhmän luistelija omaa hyvän perusluistelun ja on suorittanut vähintään STLL:n perustesti 2 ja elementtitesti 2. Ryhmä harjoittelee aktiivisesti kaksoishyppy-yhdistelmiä, kaksoisaxelia ja kolmoishyppyjä.

Harjoituksia on kuutena päivänä viikossa, lisäksi aamuharjoittelu suunnitellaan yksilöllisesti. Oheisharjoitteluun kuuluu lajioheisten lisäksi myös muiden urheilun asiantuntijoiden palveluita. Harjoittelu ja jääharjoitusmäärä perustuu yksilöllisiin tavoitteisiin, jotka pohjautuvat luistelijan kilpasarjaan.

Luistelijalta edellytetään osallistumista sarjan aloitus-, lohko- ja loppukilpailuihin. Ulkomailla kilpailemisesta sovitaan yksilöllisesti. Nuorelta urheilijalta edellytetään tavoitteellista asennetta sekä urheilullisia elämäntapoja. Tämän onnistumiseksi tarvitaan perheen vahvaa tukea ja sitoutumista ympärivuotiseen harjoitussuunnitelmaan. Kokonaisvaltaisen valmennuksen tavoitteena on lapsen henkinen ja fyysinen hyvinvointi sekä kilpaurheilijaksi kasvu. (päivitetty 2.6.2023)

RYHMÄN VASTUUVALMENTAJAT KAUDELLA 2023-2024:

SILVER LUISTELIJAT KAUDELLA 2023-2024:

SILVER