GREEN

GREEN Silmut & Minit
Green Silmut & Minit ryhmän luistelijat ovat liikunnallisia lapsia, jotka ovat innokkaita käymään harjoituksissa. Ryhmän luistelijat harjoittelevat vaikeimpia yksöishyppyjä, mukaan lukien yksöisaxelia, sekä kaksoishyppyjä. Piruettiharjoittelussa painotetaan rotaationopeutta ja asentojen puhtautta. Luistelijoilla on henkilökohtainen kilpaohjelma, jolla kilpaillaan Mini tai Silmu-sarjoissa seuran osoittamissa kilpailuissa. Green Silmut ja Minit ryhmästä on mahdollisuus edetä Grey, Blue tai Rose ryhmään.

Green Silmut & Minit ryhmä harjoittelee kuutena päivänä viikossa, lisäksi on mahdollisuus aamuharjoitteluun. Monipuolinen oheisharjoittelu kuuluu valmennussuunnitelmaan. Oheisharjoittelussa käytetään lajivalmentajan lisäksi myös muiden liikunnan asiantuntijoiden palveluita. Green ryhmän luistelija ja perhe sitoutuvat ryhmän harjoitusperiaatteisiin. Keskittyminen ja tavoitteellinen harjoitteleminen on meille tärkeää. 

GREEN Tintit
Green Tintit ryhmän luistelijat ovat liikunnallisia lapsia, jotka ovat innokkaita käymään harjoituksissa. Green Tintit ryhmään siirrytään Pink ryhmästä valmennustiimin suosituksesta. Ryhmän luistelijoilla on edellytykset harjoitella kaikkia yksöishyppyjä, mukaan lukien yksöisaxelia. Piruettiharjoittelussa painotetaan rotaationopeutta ja asentojen puhtautta. Luistelijoilla on Tintti -sarjan kilpaohjelma, jolla kilpaillaan seuran osoittamissa kilpailuissa. Green ryhmästä on mahdollisuus edetä Grey, Blue tai Rose ryhmään.

Green Tintit ryhmä harjoittelee viitenä päivänä viikossa. Monipuolinen oheisharjoittelu kuuluu valmennussuunnitelmaan. Oheisharjoittelussa käytetään lajivalmentajan lisäksi myös muiden liikunnan asiantuntijoiden palveluita. Green ryhmän luistelija ja perhe sitoutuvat ryhmän harjoitusperiaatteisiin. Keskittyminen ja tavoitteellinen harjoitteleminen on meille tärkeää.

RYHMÄN VASTUUVALMENTAJA KAUDELLA 2023-2024:


LUISTELIJAT KAUDELLA 2023-2024: