AIKUISET

Aikuisluistelussa pääpaino on liikkumisen ilossa, hyvässä seurassa. Aikuisluistelussa tutustutaan taitoluisteluun lajina sekä opetellaan luistelun perusteita hyvän musiikin siivittämänä. Tunneilla harjoitellaan luistelun perustaitoja eli luistelua eteen ja taakse, kaaria, sirklausta, käännöksiä, piruetteja sekä hyppyjä. Taitoluistelu kehittää tasapainoa, koordinaatiota, liikkuvuutta, lihaskuntoa sekä kestävyyttä. Laji tarjoaa jokaiselle omaan taitoon ja tasoon riippumatta haasteita sekä myös onnistumisen elämyksiä! Aikuisten luistelukoulun voi aloittaa taitoihin tai aiempaan luistelukokemukseen katsomatta. Tervetuloa rohkeasti mukaan aloittamaan luisteluharrastus! Täytäthän ilmoittautumislomakkeen ennen ensimmäistä harjoituskertaa. Ilmoittautumaan pääset seuraavasta linkistä:
https://www.skatingclubturku.fi/tuote/ilmoittautuminen-aikuiset/

Aikuisluistelun harjoitusajat alustavasti huhti-toukokuussa 2020 
LINKKI HARJOITUSKALENTERIIN

Aikuisluistelun hinnat tammi-maaliskuussa 2020:
Aikuisluistelijat 120€ 1krt/vko
Hyvitys ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

HUOM! Luistelijan tulee ostaa itselleen STLL:n luistelupassi ennen ensimmäistä jääharjoitusta. Muussa tapauksessa luistelija ei voi osallistua harjoituksiin. 

Harrasteluistelupassi vakuutuksella 55€ TAI vakuutukseton harrasteluistelupassi 25€. (Nämä käyvät, mikäli et kilpaile. Jos kilpailet, tulee ostaa kilpailevan luistelijan lisenssi.)

Osta luistelupassi TÄÄLTÄ

Lähetä meille Sportti-ID numero, sekä tieto kumman lisenssin ostit: Harrasteluistelupassin vakuutuksella vai ilman. 


Aikuisluistelun yhteystiedot:
skatingclubturku(at)gmail.com​

Aikuisluistelun vastuuvalmentaja:
Tiia Hurme​

Huom! Ilmoittautuminen aikuisluisteluun on sitova.