AIKUISET

Aikuisluistelussa pääpaino on liikkumisen ilossa, hyvässä seurassa. Aikuisluistelussa tutustutaan taitoluisteluun lajina sekä opetellaan luistelun perusteita hyvän musiikin siivittämänä. Tunneilla harjoitellaan luistelun perustaitoja eli luistelua eteen ja taakse, kaaria, sirklausta, käännöksiä, piruetteja sekä hyppyjä. Taitoluistelu kehittää tasapainoa, koordinaatiota, liikkuvuutta, lihaskuntoa sekä kestävyyttä. Laji tarjoaa jokaiselle omaan taitoon ja tasoon riippumatta haasteita sekä myös onnistumisen elämyksiä! Aikuisten luistelukoulun voi aloittaa taitoihin tai aiempaan luistelukokemukseen katsomatta. Ilmoittautuneiden määrän ollessa riittävä ryhmä jaetaan kahteen tasoryhmään. Tervetuloa rohkeasti mukaan aloittamaan luisteluharrastus!

Aikuisluistelun harjoitusajat syys-joulukuussa 2022: 
sunnuntaisin klo 20.00-20.30 oheisharjoitus + klo 20.45-21.30 jääharjoitus / Impivaara

Harjoitukset alkavat 4.9. ja viimeinen treenikerta on 18.12.
LINKKI HARJOITUSKALENTERIIN

Aikuisluistelun hinnat syys-joulukuussa 2022:
Aikuisluistelijat 200€ 1krt/vko (jää + oheinen) + 25€ jäsenmaksu.

Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu verkkokauppamme kautta. Hyvitys ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Aikuisluistelijat aloittavat harjoitukset sunnuntaisin oheisharjoituksella. Oheisharjoituksen aikana lämmitellään keho jääharjoitukseen, harjoitellaan lajitaitoja, vahvistetaan lihaksia ja venytellään. Oheisen jälkeen siirrytään vetreästi jääharjoituksen pariin!

HUOM! Luistelijan tulee ostaa itselleen STLL:n luistelupassi ennen ensimmäistä jääharjoitusta. Muussa tapauksessa luistelija ei voi osallistua harjoituksiin. 

Harrasteluistelupassi vakuutuksella 55€ TAI vakuutukseton harrasteluistelupassi 25€. (Nämä käyvät, mikäli et kilpaile. Jos kilpailet, tulee ostaa kilpailevan luistelijan lisenssi.)

Osta luistelupassi TÄÄLTÄ

Lähetä meille Sportti-ID numero, sekä tieto kumman lisenssin ostit: Harrasteluistelupassin vakuutuksella vai ilman. 


Aikuisluistelun yhteystiedot:
valmentajat.sct(at)gmail.com
SCT-puhelin: 040 552 0920 / Mari

Aikuisluistelun vastuuvalmentaja kaudella 2022-2023:
Tiia Hurme​