AIKUISET

Aikuisluistelussa pääpaino on liikkumisen ilossa, hyvässä seurassa. Aikuisluistelussa tutustutaan taitoluisteluun lajina sekä opetellaan luistelun perusteita hyvän musiikin siivittämänä. Tunneilla harjoitellaan luistelun perustaitoja eli luistelua eteen ja taakse, kaaria, sirklausta, käännöksiä, piruetteja sekä hyppyjä. Taitoluistelu kehittää tasapainoa, koordinaatiota, liikkuvuutta, lihaskuntoa sekä kestävyyttä. Laji tarjoaa jokaiselle omaan taitoon ja tasoon riippumatta haasteita sekä myös onnistumisen elämyksiä! Aikuisten luistelukoulun voi aloittaa taitoihin tai aiempaan luistelukokemukseen katsomatta. Ilmoittautuneiden määrän ollessa riittävä ryhmä jaetaan kahteen tasoryhmään. Tervetuloa rohkeasti mukaan aloittamaan luisteluharrastus!

Aikuisluistelun harjoitusajat tammikuu-huhtikuu 
sunnuntaisin klo 20.00-20.30 oheisharjoitus + klo 20.45-21.30 jääharjoitus / Impivaara (14 harjoituskertaa)

Aikuisluistelun hinnat kevätkaudella 2024:
1krt/vko sunnuntai 220€ + 25€ jäsenmaksu

Aikuisluistelijat aloittavat harjoitukset sunnuntaisin oheisharjoituksella. Oheisharjoituksen aikana lämmitellään keho jääharjoitukseen, harjoitellaan lajitaitoja, vahvistetaan lihaksia ja venytellään. Oheisen jälkeen siirrytään vetreästi jääharjoituksen pariin!
Kauden alkaessa SCT valmentaja on mukana kahdessa oheisharjoituksessa ohjeistamassa ryhmälle lämmittelyn sisällön ja liikkeiden oikean tekniikan. Kahden ensimmäisen kerran jälkeen luistelijat suorittavat oheisen omatoimisesti annetuilla kirjallisilla ohjeilla. 

LINKKI HARJOITUSKALENTERIIN

Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu verkkokauppamme kautta. Hyvitys ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

HUOM! Luistelijan tulee ostaa itselleen STLL:n luistelupassi ennen ensimmäistä jääharjoitusta. Muussa tapauksessa luistelija ei voi osallistua harjoituksiin. 

Harrasteluistelupassi vakuutuksella 62€ TAI vakuutukseton harrasteluistelupassi 32€. (Nämä käyvät, mikäli et kilpaile. Jos kilpailet, tulee ostaa kilpailevan luistelijan lisenssi.)

Osta luistelupassi TÄÄLTÄ

Aikuisluistelun yhteystiedot:
valmentajat.sct(at)gmail.com, 040 022 9988 / Jenny

Aikuisluistelun vastuuvalmentajat kaudella 2023-2024:
Tiia Hurme
Jenny Hansen