AIKUISET

Aikuisluistelussa pääpaino on liikkumisen ilossa, hyvässä seurassa. Aikuisluistelussa tutustutaan taitoluisteluun lajina sekä opetellaan luistelun perusteita hyvän musiikin siivittämänä. Tunneilla harjoitellaan luistelun perustaitoja eli luistelua eteen ja taakse, kaaria, sirklausta, käännöksiä, piruetteja sekä hyppyjä. Taitoluistelu kehittää tasapainoa, koordinaatiota, liikkuvuutta, lihaskuntoa sekä kestävyyttä. Laji tarjoaa jokaiselle omaan taitoon ja tasoon riippumatta haasteita sekä myös onnistumisen elämyksiä! Aikuisten luistelukoulun voi aloittaa taitoihin tai aiempaan luistelukokemukseen katsomatta. Ilmoittautuneiden määrän ollessa riittävä ryhmä jaetaan kahteen tasoryhmään. Tervetuloa rohkeasti mukaan aloittamaan luisteluharrastus! Täytäthän ilmoittautumislomakkeen ennen ensimmäistä harjoituskertaa.

Koronarajoitusten vuoksi SCT ei pysty perustamaan ryhmää aikuisluistelijoille tammi-maaliskuussa. (päivitetty 26.2.2021)
Aikuisluistelun harjoitusajat tammi-maaliskuussa 2021: 
LINKKI HARJOITUSKALENTERIIN

Aikuisluistelun hinnat tammi-maaliskuussa 2021:
Aikuisluistelijat xxx€ 1krt/vko (jää + oheinen)
Hyvitys ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Aikuisluistelijat aloittavat harjoitukset oheisharjoituksella. Oheisharjoituksen aikana lämmitellään keho jääharjoitukseen, harjoitellaan lajitaitoja, vahvistetaan lihaksia ja venytellään. Oheisen jälkeen siirrytään vetreästi jääharjoituksen pariin!

HUOM! Luistelijan tulee ostaa itselleen STLL:n luistelupassi ennen ensimmäistä jääharjoitusta. Muussa tapauksessa luistelija ei voi osallistua harjoituksiin. 

Harrasteluistelupassi vakuutuksella 55€ TAI vakuutukseton harrasteluistelupassi 25€. (Nämä käyvät, mikäli et kilpaile. Jos kilpailet, tulee ostaa kilpailevan luistelijan lisenssi.)

Osta luistelupassi TÄÄLTÄ

Lähetä meille Sportti-ID numero, sekä tieto kumman lisenssin ostit: Harrasteluistelupassin vakuutuksella vai ilman. 


Aikuisluistelun yhteystiedot:
luistelukoulu.sct(at)gmail.com​

Aikuisluistelun vastuuvalmentaja kaudella 2020-2021:
Tiia Hurme​