ALUMNI

Hei sinä aktiivisen kilpailu-uran lopettanut luistelija! Tekeekö tiukkaa heittää luistimet naulaan, kaipaatko ryhmää, luistelun ääniä jäällä, valmentajaa ja sitä fiilistä, jonka vaan luistelu voi antaa? Onko luistelu elämäntapa, josta on vaikea päästää irti, etkä oikeastaan haluisikaan?

Nyt sinulle on juuri oikea tunti ja porukka! Alumni on tarkoitettu aktiivisen kilpauran päättäneille yksinluistelijoille. Ryhmässä harjoitellaan askeleita, piruetteja ja hyppyjä luistelijoiden toiveiden mukaisesti. Tarkoituksena on pitää luistelutaitoja yllä rennolla fiiliksellä ja loistavassa tiimissä, luistelusta nauttien. Seuran kevät- ja joulunäytöksiin pääsee fiilistelemään myös esiintymistä. Alumni harjoittelee 1-2 kertaa viikossa.

Alumnin hinnat syyskaudella 2019:

110€, 1 jääharjoitus viikossa, 215€, 2 jääharjoitusta viikossa

Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu verkkokauppamme kautta. Hyvitys kausimaksusta ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Uusille jäsenille yksi ilmainen kokeilukerta.

Alumnin harjoitusajat syyskaudella 2019 

Sunnuntaisin Impivaaran jäähallissa:

Klo 19.45-20.45 aikuiset / alumni

Klo 20.45-21.45 alumni / aikuiset

Kaikki ryhmän harjoitusajat näet kätevästi Google -kalenterista. Muista tilata kalenteri itsellesi vaikka puhelimeen!

Tilaa kalenteri TÄSTÄ.​​

HUOM! Luistelijan tulee ostaa itselleen STLL:n luistelupassi ennen ensimmäistä jääharjoitusta. Muussa tapauksessa luistelija ei voi osallistua harjoituksiin. 

Harrasteluistelupassi vakuutuksella 55€ TAI vakuutukseton harrasteluistelupassi 25€. (Nämä käyvät, mikäli et kilpaile. Jos kilpailet, tulee ostaa kilpailevan luistelijan lisenssi.)

Osta luistelupassi TÄÄLTÄ

Lähetä meille Sportti-ID numero, sekä tieto kumman lisenssin ostit: Harrasteluistelupassin vakuutuksella vai ilman. 

Alumnin yhteystiedot:
skatingclubturku(at)gmail.com

Alumnin vastuuvalmentaja:
Tiia Hurme

Huom! Ilmoittautuminen on sitova.