ALUMNI

Hei sinä aktiivisen kilpailu-uran lopettanut luistelija! Tekeekö tiukkaa heittää luistimet naulaan, kaipaatko ryhmää, luistelun ääniä jäällä, valmentajaa ja sitä fiilistä, jonka vaan luistelu voi antaa? Onko luistelu elämäntapa, josta on vaikea päästää irti, etkä oikeastaan haluisikaan?

Nyt sinulle on juuri oikea tunti ja porukka! Alumni on tarkoitettu aktiivisen kilpauran päättäneille yksinluistelijoille. Ryhmässä harjoitellaan askeleita, piruetteja ja hyppyjä luistelijoiden toiveiden mukaisesti. Tarkoituksena on pitää luistelutaitoja yllä rennolla fiiliksellä ja loistavassa tiimissä, luistelusta nauttien. Seuran kevät- ja joulunäytöksiin pääsee fiilistelemään myös esiintymistä. Alumni harjoittelee 1-2 kertaa viikossa.

Koronarajoitusten vuoksi Turun liikuntapalvelukeskus on peruuttanut jäävuorot 7.3.2021 asti niiltä ryhmiltä, joissa harjoittelee sekä yli että alle 20-vuotiaita. 20-vuotiaiden ja tätä vanhempien Alumnien ryhmää ei pystytä perustamaan tammi-maaliskuulle.

SCT on perustanut 19-vuotiaiden ja nuorempien Alumni-ryhmän. Ilmoittautuminen on avoinna verkkokaupassamme. Tervetuloa mukaan!
https://www.skatingclubturku.fi/tuote/ilmoittautuminen-alumni/

Alumnin harjoitusajat tammi-maaliskuussa 2021: 
LINKKI HARJOITUSKALENTERIIN

Alumnin (19v ja nuoremmat) hinnat tammi-maaliskuussa 2021:
95€, 1 jääharjoitus viikossa

Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu verkkokauppamme kautta. Hyvitys kausimaksusta ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.


Alumnien koronavarotoimet (päiv. 29.1.2021): 

  • Kaupungin ohjeen mukaan kasvomaskin käyttöä edellytetään yli 15-vuotiailta jäähallin tiloissa liikuttaessa, myös pukuhuoneessa
  • Muistetaan hyvä käsihygienia ja tullaan vain terveenä harjoituksiin
  • Pukukopissa, käytävillä ja harjoituksen aikana noudatetaan turvavälejä
  • Jäähalli on avoinna urheilijoille, harjoittelu toteutetaan ilman yleisöä

Lisää koronaohjeita Turun kaupungin liikuntapalveluiden käyttäjille: https://www.turku.fi/kulttuuri-ja-liikunta/liikunta/koronainfo-liikuntapalveluiden-kayttajille


HUOM! Luistelijan tulee ostaa itselleen STLL:n luistelupassi ennen ensimmäistä jääharjoitusta. Muussa tapauksessa luistelija ei voi osallistua harjoituksiin. 

Harrasteluistelupassi vakuutuksella 55€ TAI vakuutukseton harrasteluistelupassi 25€. (Nämä käyvät, mikäli et kilpaile. Jos kilpailet, tulee ostaa kilpailevan luistelijan lisenssi.)

Osta luistelupassi TÄÄLTÄ

Lähetä meille Sportti-ID numero, sekä tieto kumman lisenssin ostit: Harrasteluistelupassin vakuutuksella vai ilman. 

Alumnin yhteystiedot:
luistelukoulu.sct(at)gmail.com

Alumnin vastuuvalmentaja kaudella 2020-2021:
Tiia Hurme