LUISTELUKOULUT

Luistelukouluumme ovat tervetulleita kaikki luistelusta kiinnostuneet tytöt ja pojat sekä aikuiset aikaisempaan luistelukokemukseen katsomatta. Luistelukoulustamme löytyy kaikille omaa tasoa ja ikää vastaava pienryhmä. Lue lisää kunkin ryhmän omilta sivuilta:
ALLE KOULUIKÄISET
KOULUIKÄISET
AIKUISET

Luistelukoulussa harjoitellaan ja opitaan perusluistelutaitoa leikkimielellä, mutta silti tavoitteellisesti. Jokaiselle kerralle on oma teemansa. Tavoitteena on oppia oikea luisteluasento, alkeisluistelua eteen ja taakse, sirklausta, erilaisia liukuja eteen ja taakse, oikeanlainen jarrutus, kaaria, käännöksiä, piruetteja ja hyppyjä. Harjoitteiden avulla luistelijan tasapaino, rytmitaju sekä vartalonhallinta kehittyvät. Luistelun lisäksi luistelukoulussa harjoitellaan ryhmässä toimimista sekä sosiaalisia taitoja. Jäällä luistelukoululaisia opettavat luistelukouluohjaajat sekä taitoluisteluvalmentajat.

Kaikki luistelukoululaiset pääsevät esiintymään SCT:n vuosittaisiin luistelunäytöksiin. Näytöksissä kaikki pääsevät esittelemään mitä ovat kauden aikana oppineet jäällä! Tavoitteena on, että jokainen luistelukoululainen saa positiivisia kokemuksia ja elämyksiä liikkumisesta sekä kiinnostuu myös upeasta lajista harrastuksena. Lasten luistelukouluista voi valmentajien suosituksesta siirtyä jatkamaan taitoluistelua yksinluistelun edistyneempiin harrastaja- tai kilparyhmiin. Vaikka luistelukouluharrastus ei jatkuisikaan taitoluistelujäille saakka, saa luistelukoulusta tärkeitä taitoja niin vapaa-ajalle ulkojäille kuin vaikkapa koulun liikuntatunneille. Luistelusta nauttii enemmän, kun osaa oikeanlaisen perustekniikan jo heti pienestä! ​

Tervetuloa mukaan iloiseen seuraamme! Mikäli kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä:
luistelukoulu.sct@gmail.com / Mari & Ella
040 022 9988 / Jenny