SCT:n JÄRJESTÄMÄT KILPAILUT

SCT järjesti Losutan alueen Tinteille CUP-kilpailun sekä Taitajille kutsukilpailun 27.11.2021. Kiitos osallistumisesta!

Huom! Yleisöön pääsee ainoastaan esittämällä koronapassin. ”Heikkenevän koronatilanteen vuoksi Turun kaupungilla otetaan käyttöön koronapassi yli 50 hengen tilaisuuksissa. Turun kaupungin liikuntapaikoilla otetaan käyttöön rajoitukset, jotka perustuvat Lounais-Suomen aluehallintoviraston päätökseen 15.11. Päätöksen mukaan yli 50 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voi edelleen järjestää 16.11. – 16.12 välisellä ajalla ottamalla käyttöön koronapassi Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin alueella. Koronapassi tarkastetaan yli 16-vuotiailta. 

Koronapassin käyttöönotto tulee järjestää yli 50 hengen tilaisuuksissa. Lisäksi urheilutapahtumissa, -otteluissa ja -turnauksissa, kun paikalla on yleisöä. Näissä tilaisuuksissa koronapassin tarkastamisvastuu on tilaisuuden järjestäjällä. Koronapassia edellytetään sisätiloissa yli 16-vuotiailta yli 50 hengen tilaisuuksissa.”


Aluehallintovirasto ohjeistaa:Vaatimus koronapassista ei koske tilaisuuden työntekijöitä tai esiintyjiä eikä esimerkiksi urheiluottelun pelaajia tai toimitsijoita. Koronapassia ei tarkasteta näiltä henkilöiltä, vaikka he olisivat yleisön kanssa samoissa tiloissa tai muuten suorassa kontaktissa yleisöön. Jos tällainen henkilö siirtyy tehtävänsä päätyttyä seuraamaan tapahtumaa, täytyy häneltä koronapassi tarkastaa kuten muiltakin asiakkailta, jos järjestäjä on ottanut sen käyttöön.”

Tulokset

SCT järjesti Losutan alueen Aluejunioreille, Aluenoviiseille, Aluedebytanteille sekä Mineille CUP-kilpailun 30.10.2021. Kiitos osallistumisesta!Tulokset
SCT järjesti Losutan alueen Pikkutinteille, Tinteille ja Taitajille virtuaalikilpailun maaliskuussa 2021. Kiitos osallistumisesta!

Tulokset

Kisastream

Linkki Youtuben kisastreamiin

Mukavia katseluhetkiä!


SCT järjesti Losutan alueen AlueCup kilpailun Aluejunioreille, -noviiseille ja -debytanteille sekä kutsukisan Taitajille Turussa 21.11.2020. Kiitos osallistumisesta!

Tulokset
SCT:n hallitus on seurannut koronavirustilannetta ja on perustuen THL:n ja STTL:n ohjeistuksiin päättänyt perua lauantaina 14.3. järjestettävät Tinttien kutsukisat & A-silmujen esiintymistapahtuman Varissuon jäähallissa. Olemme pahoillamme tilanteesta.

SCT järjesti Losutan alueen AlueCup kilpailun Mineille sekä kutsukisan Taitajille Turussa 1.2.2020. Kiitos osallistumisesta!

Tulokset

SCT järjesti esiintymistapahtuman Tinteille, Pikkutinteille ja Taitajille lauantaina 4.1.2020. Kiitos osallistumisesta!


SCT kiittää osallistumisesta Losutan alueen AlueCup kilpailuun Turussa 9.11.2019! Kilpailun tulokset löydätte alta.

Tulokset