KOULUIKÄISET

SCT:n kouluikäisille suunnatut luistelukouluryhmät ovat nimeltään Light Green ja Easy Skate & Fun. Mikäli sinulla on kysyttävää ryhmistä – ole yhteydessä luistelukoulu.sct(at)gmail.com tai puhelimitse 040 552 0920 / Mari.

LIGHT GREEN

Light Green ryhmä on tarkoitettu eskari- ja alakouluikäisille lapsille, jotka ovat kiinnostuneita ja innostuneita taitoluistelusta ja haluavat oppia luistelun perusaskeleita, -piruetteja ja helpoimpia yksöishyppyjä. Luistelu kehittää koordinaatiota, lihaskuntoa sekä tasapainoa. Kaikki ryhmän luistelijat pääsevät myös esiintymään seuran joulu- ja kevätnäytöksiin. Light Green ryhmän luistelijoilla on mahdollisuus valita yksi tai kaksi harjoituspäivää viikkoon. 

HARJOITUSAJAT KAUDELLA 2021-2022:
Lauantaisin klo 12.00-12.45 jää Varissuolla + 13.00-13.45 oheinen (hinta 40€/kk)
Sunnuntaisin klo 18.25-19.10 jää Impivaarassa (hinta 30€/kk)
Kaksi kertaa viikossa harjoitellen hinta 70€/kk.

Muutokset harjoituksissa päivitetään ryhmän harjoituskalenteriin sekä infotaan ilmoittautuneille sähköpostitse.

Klikkaamalla tästä pääsee ilmoittautuminen Light Green ryhmään. Tervetuloa mukaan!

Light Green ja Easy Skate & Fun ryhmien koronavarotoimet (päiv. 26.8.2021):

  • Mikäli huoltaja tulee pukuhuoneeseen auttamaan lasta luistinten solmimisessa, tulee huoltajan käyttää kasvomaskia jäähallin ohjeiden mukaisesti.
  • Huoltaja arvioi lapsen mahdollisuuden käyttää kasvomaskia hallilla kulkiessa, liikuntasuorituksen aikana kasvomaskia ei tarvita. 
  • Noudatetaan hyvää käsihygieniaa ja tullaan vain terveenä harjoituksiin
  • Pukukopissa noudatetaan turvavälejä kuten myös muualla hallilla liikkuessa
  • Jäähallilla ei liikuta turhaan vaan siirtymätilanteet hoidetaan ripeästi
  • Kaupungin jäähalleissa (Impivaara & Varissuo) katsomot ovat avoinna ja harjoituksia seurata katsomosta. Kupittaan jäähallissa katsomot on suljettu.

    Lisää koronaohjeita Turun kaupungin liikuntapalveluiden käyttäjille: https://www.turku.fi/kulttuuri-ja-liikunta/liikunta/koronainfo-liikuntapalveluiden-kayttajille

EASY SKATE & FUN

Easy skate & Fun -luistelukouluryhmän tunnit sopivat kaikille iloisen mielen ja kiinnostuksen luisteluharrastusta kohtaan omaaville eskari- ja alakouluikäisille tytöille ja pojille.
​Taitoluistelu on upea, monipuolinen harrastus ja luistelutaito mukava osata vaikkapa sitten luistelisikin vain koulun liikuntatunneilla tai omaksi ilokseen!  Mukaan pääsee aiempaan luistelukokemukseen katsomatta. Ei haittaa vaikka ei olisi aiemmin luistelutkaan!

Easy Skate & Fun -ryhmän ajatuksena on nauttia luistelusta, kohottaa samalla peruskuntoa, liikkua, kehittää luistelun perustaitoja, ryhmätyöskentelytaitoja sekä ennenkaikkea iloita yhdessä tekemisestä ja harjoittelusta. Luistelijat pääsevät myös itse osallistumaan tuntien toteutukseen ja ideointiin. Takaamme punaiset posket jokaisen tunnin jälkeen! 

HARJOITUSAJAT SYYSKAUDELLA 2021:
Keskiviikko 14.15-15.00 jääharjoitus Varissuolla 
Keskiviikko 15.15-16.00 oheisharjoitus/liikuntatunti Varissuolla

Ensimmäinen harjoituskerta on keskiviikkona 1.9.

​Syys-joulukuun hinta: 45€
Hinta sisältää Suomen Taitoluisteluliiton vakuutuksellisen luistelupassin (ent. lisenssi).

Ilmoittautumaan pääsette täältä: https://www.skatingclubturku.fi/kauppa/

Tunneilla harjoitellaan monipuolista perusluistelua,  kehonhallintaa, erilaisia askeleita, hypähdyksiä sekä helpoimpia piruettien variaatioita. Luistelu kehittää koordinaatiota, lihaskuntoa sekä tasapainoa. Kaikki ryhmän luistelijat pääsevät myös esiintymään seuran joulu- ja kevätnäytöksiin. 

Mikäli innostusta riittää ja taitoluistelukärpänen puraisee Easy Skate & Fun -harrastajaryhmästä on mahdollisuus siirtyä edistyksellisempiin harrastajaryhmiin tai kilparyhmiin valmentajan suosituksella. Ryhmäsiirroissa otetaan huomioon kehityksen lisäksi luistelijan innokkuus ja ahkeruus.