KOULUIKÄISET

SCT:n kouluikäisille suunnatut luistelukouluryhmät ovat nimeltään Light Green ja Easy Skate & Fun. Mikäli sinulla on kysyttävää ryhmistä – ole yhteydessä valmentajat.sct(at)gmail.com tai puhelimitse 040 552 0920 / Mari.

Ajantasaiset koronavarotoimet:

  • Aikuisten tulee käyttää kasvomaskia jäähalleissa
  • Muistetaan hyvä käsihygienia ja tullaan vain terveenä harjoituksiin
  • Aikuisen tehtävänä on huolehtia turvavälien toteutumisesta hallilla liikkuessa
  • Koronavarotoimet määrittelevät ovatko jäähallien katsomot avoinna ja onko koronapassi käytössä liikuntapaikoilla

Lisää koronaohjeita Turun kaupungin liikuntapalveluiden käyttäjille: https://www.turku.fi/kulttuuri-ja-liikunta/liikunta/koronainfo-liikuntapalveluiden-kayttajille

LIGHT GREEN

Light Green ryhmä on tarkoitettu eskari- ja alakouluikäisille lapsille, jotka ovat kiinnostuneita ja innostuneita taitoluistelusta ja haluavat oppia luistelun perusaskeleita, -piruetteja ja helpoimpia yksöishyppyjä. Luistelu kehittää koordinaatiota, lihaskuntoa sekä tasapainoa. Kaikki ryhmän luistelijat pääsevät myös esiintymään seuran joulu- ja kevätnäytöksiin. Light Green ryhmän luistelijoilla on mahdollisuus valita yksi tai kaksi harjoituspäivää viikkoon. 

HARJOITUSAJAT SYYSKAUDELLA 2022-2023:
Lauantaisin klo 12.00-12.45 jää + 13.00-13.45 oheinen / Varissuo
Sunnuntaisin klo 12.15-13.00 jää / Kupittaa

Valittavissa harjoituskertoja oman toiveen mukaan: 
125€ – sisältää 1 jään viikossa
180€ – sisältää 1 jään ja 1 oheisen viikossa
295€ – sisältää 2 jäätä ja 1 oheisen 
+ seuran jäsenmaksu 25 € sekä STLL:n luistelupassi, joka on koko luistelukauden voimassa

Ensimmäinen harjoituskerta on 2.9. ja viimeinen 18.12.
Muutokset harjoituksissa päivitetään ryhmän harjoituskalenteriin sekä infotaan ilmoittautuneille sähköpostitse.

Klikkaamalla tästä pääsee ilmoittautuminen Light Green ryhmään. Tervetuloa mukaan!

EASY SKATE & FUN

Easy skate & Fun -luistelukouluryhmän tunnit sopivat kaikille iloisen mielen ja kiinnostuksen luisteluharrastusta kohtaan omaaville eskari- ja alakouluikäisille tytöille ja pojille.
​Taitoluistelu on upea, monipuolinen harrastus ja luistelutaito mukava osata vaikkapa sitten luistelisikin vain koulun liikuntatunneilla tai omaksi ilokseen!  Mukaan pääsee aiempaan luistelukokemukseen katsomatta. Ei haittaa vaikka ei olisi aiemmin luistelutkaan!

Easy Skate & Fun -ryhmän ajatuksena on nauttia luistelusta, kohottaa samalla peruskuntoa, liikkua, kehittää luistelun perustaitoja, ryhmätyöskentelytaitoja sekä ennenkaikkea iloita yhdessä tekemisestä ja harjoittelusta. Luistelijat pääsevät myös itse osallistumaan tuntien toteutukseen ja ideointiin. Takaamme punaiset posket jokaisen tunnin jälkeen! 

HARJOITUSAJAT TAMMI-MAALISKUUSSA 2022:
Tiistai 14.15-15.00 jääharjoitus Varissuolla 
Tiistai 15.15-16.00 oheisharjoitus/liikuntatunti Varissuolla

Ensimmäinen harjoituskerta on tiistaina 18.1. ja kausi päättyy 29.3. Viikolla 8 vietämme hiihtolomaa eli silloin ryhmällä ei ole harjoituksia.

​Tammi-maaliskuun hinta: 40€ + 25€ jäsenmaksu uusille luistelijoille
Hinta sisältää Suomen Taitoluisteluliiton vakuutuksellisen luistelupassin (ent. lisenssi).

Ilmoittautumaan pääsette täältä: https://www.skatingclubturku.fi/kauppa/

Tunneilla harjoitellaan monipuolista perusluistelua,  kehonhallintaa, erilaisia askeleita, hypähdyksiä sekä helpoimpia piruettien variaatioita. Luistelu kehittää koordinaatiota, lihaskuntoa sekä tasapainoa. Kaikki ryhmän luistelijat pääsevät myös esiintymään seuran joulu- ja kevätnäytöksiin. 

Mikäli innostusta riittää ja taitoluistelukärpänen puraisee Easy Skate & Fun -harrastajaryhmästä on mahdollisuus siirtyä edistyksellisempiin harrastajaryhmiin tai kilparyhmiin valmentajan suosituksella. Ryhmäsiirroissa otetaan huomioon kehityksen lisäksi luistelijan innokkuus ja ahkeruus.