KOULUIKÄISET

SCT:n kouluikäisille suunnatut luistelukouluryhmät ovat nimeltään Light Green. Mikäli sinulla on kysyttävää ryhmistä – ole yhteydessä valmentajat.sct(at)gmail.com tai puhelimitse 040 022 9988 / Jenny.

LIGHT GREEN

Light Green ryhmä on tarkoitettu kouluikäisille lapsille, jotka ovat kiinnostuneita ja innostuneita taitoluistelusta ja haluavat oppia luistelun perusaskeleita, -piruetteja ja helpoimpia yksöishyppyjä. Luistelu kehittää koordinaatiota, lihaskuntoa sekä tasapainoa. Kaikki ryhmän luistelijat pääsevät myös esiintymään seuran joulu- ja kevätnäytöksiin. Light Green ryhmän luistelijoilla on mahdollisuus valita yksi tai kaksi harjoituspäivää viikkoon. 

HARJOITUSAJAT KAUDELLA 2023-2024:
Lauantaisin klo 12.15-13.00 jää + 13.15-14.00 oheinen / Varissuo
Sunnuntaisin klo 17.45-18.40 jää / Impivaara

Valittavissa harjoituskertoja oman toiveen mukaan: 
125€ – sisältää 1 jään viikossa
180€ – sisältää 1 jään ja 1 oheisen viikossa
295€ – sisältää 2 jäätä ja 1 oheisen 
+ seuran jäsenmaksu 25 € sekä STLL:n luistelupassi, joka on koko luistelukauden voimassa

Muutokset harjoituksissa päivitetään ryhmän harjoituskalenteriin sekä infotaan ilmoittautuneille sähköpostitse.

Klikkaamalla tästä pääsee ilmoittautuminen Light Green ryhmään. Tervetuloa mukaan!

EASY SKATE & FUN

TÄTÄ RYHMÄÄ EI KAUDELLA 2023-2024

Easy skate & Fun -luistelukouluryhmän tunnit sopivat kaikille iloisen mielen ja kiinnostuksen luisteluharrastusta kohtaan omaaville eskari- ja alakouluikäisille tytöille ja pojille.
​Taitoluistelu on upea, monipuolinen harrastus ja luistelutaito mukava osata vaikkapa sitten luistelisikin vain koulun liikuntatunneilla tai omaksi ilokseen!  Mukaan pääsee aiempaan luistelukokemukseen katsomatta. Ei haittaa vaikka ei olisi aiemmin luistelutkaan!

Easy Skate & Fun -ryhmän ajatuksena on nauttia luistelusta, kohottaa samalla peruskuntoa, liikkua, kehittää luistelun perustaitoja, ryhmätyöskentelytaitoja sekä ennenkaikkea iloita yhdessä tekemisestä ja harjoittelusta. Luistelijat pääsevät myös itse osallistumaan tuntien toteutukseen ja ideointiin. Takaamme punaiset posket jokaisen tunnin jälkeen! 

Tunneilla harjoitellaan monipuolista perusluistelua,  kehonhallintaa, erilaisia askeleita, hypähdyksiä sekä helpoimpia piruettien variaatioita. Luistelu kehittää koordinaatiota, lihaskuntoa sekä tasapainoa. Kaikki ryhmän luistelijat pääsevät myös esiintymään seuran joulu- ja kevätnäytöksiin. 

Mikäli innostusta riittää ja taitoluistelukärpänen puraisee Easy Skate & Fun -harrastajaryhmästä on mahdollisuus siirtyä edistyksellisempiin harrastajaryhmiin tai kilparyhmiin valmentajan suosituksella. Ryhmäsiirroissa otetaan huomioon kehityksen lisäksi luistelijan innokkuus ja ahkeruus.