KOULUIKÄISET

SCT:n eskari- ja kouluikäisille suunnatut luistelukouluryhmät ovat nimeltään Light Green ja Easy Skate & Fun.

LIGHT GREEN

Light Green ryhmä on tarkoitettu eskari- ja alakouluikäisille lapsille, jotka ovat kiinnostuneita ja innostuneita taitoluistelusta ja haluavat oppia luistelun perusaskeleita, -piruetteja ja helpoimpia yksöishyppyjä. Light Green ryhmä esiintyy seuramme näytöksissä. Light Green ryhmän luistelijoilla on mahdollisuus valita yksi tai kaksi harjoituspäivää viikkoon. 

HARJOITUSAJAT KAUDELLA 2020-2021:
Perjantai 16.15-17.15 jää Kupittaalla (hinta 30€/kk)
Lauantai 12.30-13.15 jää + 11.30-12.15 oheinen Varissuolla (hinta 40€/kk)
Kaksi kertaa viikossa harjoitellen hinta 70€/kk.

Muutokset harjoituksissa päivitetään ryhmän harjoituskalenteriin sekä infotaan ilmoittautuneille sähköpostitse.

Harjoitukset alkavat elokuussa viikolla 34. Ilmoittautumaan pääsette täältä:
https://www.skatingclubturku.fi/ilmoittautuminen-lisatiedot/yksinluistelu/

EASY SKATE & FUN

Easy skate & Fun -luistelukouluryhmän tunnit sopivat kaikille iloisen mielen ja kiinnostuksen luisteluharrastusta kohtaan omaaville eskari- ja alakouluikäisille tytöille ja pojille.
​Taitoluistelu on upea, monipuolinen harrastus ja luistelutaito mukava osata vaikkapa sitten luistelisikin vain koulun liikuntatunneilla tai omaksi ilokseen!  Mukaan pääsee aiempaan luistelukokemukseen katsomatta. Ei haittaa vaikka ei olisi aiemmin luistelutkaan!

Easy Skate & Fun -ryhmän ajatuksena on nauttia luistelusta, kohottaa samalla peruskuntoa, liikkua, kehittää luistelun perustaitoja, ryhmätyöskentelytaitoja sekä ennenkaikkea iloita yhdessä tekemisestä ja harjoittelusta. Luistelijat pääsevät myös itse osallistumaan tuntien toteutukseen ja ideointiin. Takaamme punaiset posket jokaisen tunnin jälkeen! 

HARJOITUSAJAT SYYSKAUDELLA 2020:
Maanantai 15.00-16.00 oheisharjoitus/liikuntatunti Varissuo
Keskiviikko 14.30-15.15 jääharjoitus Varissuo 

Ensimmäinen harjoituskerta on keskiviikkona 2.9.

​Syys-joulukuun hinta: 90€
Hinta sisältää Suomen Taitoluisteluliiton vakuutuksellisen luistelupassin (ent. lisenssi).

Ilmoittautumaan pääsette täältä: https://www.skatingclubturku.fi/osasto/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen-luistelukouluun/easy-skate/

Tunneilla harjoitellaan monipuolista perusluistelua,  kehonhallintaa, erilaisia askeleita, hypähdyksiä sekä helpoimpia piruettien variaatioita. Luistelu kehittää koordinaatiota, lihaskuntoa sekä tasapainoa. Kaikki ryhmän luistelijat pääsevät myös esiintymään seuran joulu- ja kevätnäytöksiin. 

Mikäli innostusta riittää ja taitoluistelukärpänen puraisee Easy Skate & Fun -harrastajaryhmästä on mahdollisuus siirtyä edistyksellisempiin harrastajaryhmiin tai kilparyhmiin valmentajan suosituksella. Ryhmäsiirroissa otetaan huomioon kehityksen lisäksi luistelijan innokkuus ja ahkeruus.