KOULUIKÄISET

SCT:n kouluikäisille suunnatut luistelukouluryhmät ovat nimeltään Light Green ja Easy Skate & Fun.

LIGHT GREEN

Light Green ryhmä on tarkoitettu eskari- ja alakouluikäisille lapsille, jotka ovat kiinnostuneita ja innostuneita taitoluistelusta ja haluavat oppia luistelun perusaskeleita, -piruetteja ja helpoimpia yksöishyppyjä. Luistelu kehittää koordinaatiota, lihaskuntoa sekä tasapainoa. Kaikki ryhmän luistelijat pääsevät myös esiintymään seuran joulu- ja kevätnäytöksiin. Light Green ryhmän luistelijoilla on mahdollisuus valita yksi tai kaksi harjoituspäivää viikkoon. 

HARJOITUSAJAT KAUDELLA 2021-2022:
Lauantaisin klo 12.00-12.45 jää Varissuolla + 13.00-13.45 oheinen (hinta xx€/kk)
Sunnuntaisin klo 18.25-19.10 jää Impivaarassa (hinta xx€/kk)
Kaksi kertaa viikossa harjoitellen hinta xx€/kk.

Muutokset harjoituksissa päivitetään ryhmän harjoituskalenteriin sekä infotaan ilmoittautuneille sähköpostitse.

Harjoitukset alkavat syyskuun alussa, lauantaina 4.9. ja sunnuntaina 5.9.
Linkki ilmoittautumiseen lisätään lähempänä harjoitusten alkua.

Light Green ryhmän koronavarotoimet (päiv. 8.1.2021):

  • Vanhemmat saattavat lapset jäähallin ulko-ovelle tai parkkipaikalle (pienten alle kouluikäisten luistelijoiden kohdalla huoltaja voi saattaa lapsen jäähallille, jos lapsi ei itsenäisesti pärjää jäähallissa)
  • Huoltaja arvioi lapsen mahdollisuuden käyttää kasvomaskia hallilla kulkiessa, liikuntasuorituksen aikana kasvomaskia ei tarvita. 
  • Noudatetaan hyvää käsihygieniaa ja tullaan vain terveenä harjoituksiin
  • Pukukopissa noudatetaan turvavälejä kuten myös muualla hallilla liikkuessa
  • Jäähallilla ei liikuta turhaan vaan siirtymätilanteet hoidetaan ripeästi
  • Harjoittelun aikana ei saa tulla kontakteja eli myös oheisharjoittelun aikana pidetään turvavälejä

    Lisää koronaohjeita Turun kaupungin liikuntapalveluiden käyttäjille: https://www.turku.fi/kulttuuri-ja-liikunta/liikunta/koronainfo-liikuntapalveluiden-kayttajille

EASY SKATE & FUN

Easy skate & Fun -luistelukouluryhmän tunnit sopivat kaikille iloisen mielen ja kiinnostuksen luisteluharrastusta kohtaan omaaville eskari- ja alakouluikäisille tytöille ja pojille.
​Taitoluistelu on upea, monipuolinen harrastus ja luistelutaito mukava osata vaikkapa sitten luistelisikin vain koulun liikuntatunneilla tai omaksi ilokseen!  Mukaan pääsee aiempaan luistelukokemukseen katsomatta. Ei haittaa vaikka ei olisi aiemmin luistelutkaan!

Easy Skate & Fun -ryhmän ajatuksena on nauttia luistelusta, kohottaa samalla peruskuntoa, liikkua, kehittää luistelun perustaitoja, ryhmätyöskentelytaitoja sekä ennenkaikkea iloita yhdessä tekemisestä ja harjoittelusta. Luistelijat pääsevät myös itse osallistumaan tuntien toteutukseen ja ideointiin. Takaamme punaiset posket jokaisen tunnin jälkeen! 

HARJOITUSAJAT SYYSKAUDELLA 2021:
Keskiviikko 14.15-15.00 jääharjoitus Varissuolla 
Keskiviikko 15.15-16.00 oheisharjoitus/liikuntatunti Varissuolla

Ensimmäinen harjoituskerta on keskiviikkona 1.9.

​Syys-joulukuun hinta: xx€
Hinta sisältää Suomen Taitoluisteluliiton vakuutuksellisen luistelupassin (ent. lisenssi).

Ilmoittautumaan pääsette täältä: https://www.skatingclubturku.fi/osasto/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen-luistelukouluun/easy-skate/

Tunneilla harjoitellaan monipuolista perusluistelua,  kehonhallintaa, erilaisia askeleita, hypähdyksiä sekä helpoimpia piruettien variaatioita. Luistelu kehittää koordinaatiota, lihaskuntoa sekä tasapainoa. Kaikki ryhmän luistelijat pääsevät myös esiintymään seuran joulu- ja kevätnäytöksiin. 

Mikäli innostusta riittää ja taitoluistelukärpänen puraisee Easy Skate & Fun -harrastajaryhmästä on mahdollisuus siirtyä edistyksellisempiin harrastajaryhmiin tai kilparyhmiin valmentajan suosituksella. Ryhmäsiirroissa otetaan huomioon kehityksen lisäksi luistelijan innokkuus ja ahkeruus.