Kesäleiri 2021, RYHMÄ 4

380,00 

SCT järjestää yksinluistelijoiden kesäleirin 26.-30.7.2021 Impivaaran jäähallissa. Valmennuksesta vastaavat Maaret Siromaa, Seija-Maria Lehtonen, Sini Menna ja Jasmin Uttula. Myös muita SCT:n valmentajia ja ohjaajia on mukana leirillä. Lisätietoja leiristä löydät täältä.

Tämän lomakkeen täyttämällä ilmoittautuu RYHMÄÄN 4. 
Ryhmä 4 harjoittelee kesäleirillä 2-3 x jäällä ja 2 x oheisissa / päivä. Jääharjoituksia on viikon aikana yhteensä 13kpl. Lämmin lounas sisältyy leirin hintaan.

Ryhmä 4 on tarkoitettu luistelijoille sarjoissa Debytantit, (SM-)Noviisit, (SM-)Juniorit ja (SM-)Seniorit. Hypyistä kaikki kaksoishypyt ja niiden yhdistelmät (pl. 2A) tulee olla hyvin hallussa. Ryhmän 4 jääharjoituksissa painotetaan hyppy-yhdistelmien, kaksoisaxelin ja kolmoishyppyjen harjoittelua. Monipuoliset perusluistelu- ja askelharjoitteet sekä piruetit variaatioineen ovat jääharjoittelun keskiössä.

RYHMÄT & HINNAT
RYHMÄ 1 – 185€ – Pikkutintit, Tintit
RYHMÄ 2 – 300€ – Tintit, Minit, Taitajat
RYHMÄ 3 – 340€ – Minit, Silmut, Aluesarjat
RYHMÄ 4 – 380€ – Debytantit, (SM-)Noviisit, (SM-)Juniorit, (SM-)Seniorit

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu oheisen lomakken kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan leirimaksu, joka vahvistaa leiripaikan. Leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia ja maksua ei palauteta mikäli luistelija peruu osallistumisensa. Hyvitykset vain lääkärintodistuksella ennen leirin alkua.

Tervetuloa mukaan!

 

** SCT varaa oikeuden muutoksiin **