Kesäleiri 2021, RYHMÄ 1

185,00 

SCT järjestää yksinluistelijoiden kesäleirin 26.-30.7.2021 Impivaaran jäähallissa. Valmennuksesta vastaavat Maaret Siromaa, Seija-Maria Lehtonen, Sini Menna ja Jasmin Uttula. Myös muita SCT:n valmentajia ja ohjaajia on mukana leirillä. Lisätietoja leiristä löydät täältä.

Tämän lomakkeen täyttämällä ilmoittautuu RYHMÄÄN 1. 
Ryhmä 1 on suunnattu nuorimmille leiriläisille. Ryhmän 1 leiri koostuu kolmesta leiripäivästä (keskiviikko, torstai ja perjantai 28.7.-30.7.). Ryhmällä on päivittäin 2 jääharjoitusta, 2 oheisharjoitusta ja lounas. Leirihuoltaja kulkee ryhmän mukana koko päivän.

Ryhmässä 1 harjoitellaan mm. laadukasta perusluistelua, ensimmäisiä hyppyjä (Salchow, Tulppi, Ritti) ja piruettien alkeita. Ryhmän luistelijat kilpailevat sarjassa Tintit / Pikkutintit, tai aloittavat kilpailemisen kaudella 2021-2022.

RYHMÄT & HINNAT
RYHMÄ 1 – 185€ – Pikkutintit, Tintit
RYHMÄ 2 – 300€ – Tintit, Minit, Taitajat
RYHMÄ 3 – 340€ – Minit, Silmut, Aluesarjat
RYHMÄ 4 – 380€ – Debytantit, (SM-)Noviisit, (SM-)Juniorit, (SM-)Seniorit

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu oheisen lomakken kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan leirimaksu, joka vahvistaa leiripaikan. Leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia ja maksua ei palauteta mikäli luistelija peruu osallistumisensa. Hyvitykset vain lääkärintodistuksella ennen leirin alkua.

Tervetuloa mukaan!

 

** SCT varaa oikeuden muutoksiin **